Kies voor het gemak van PVC vloeren

Dankzij een combinatie van trendy en fotorealistische dessins, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken, zijn PVC vloeren zeer populair.

Een pvc vloer is gemaakt van kunststof. PVC vloer wordt ook vinyl stroken genoemd en staat voor Poly-vinyl-chloride. Pvc vloeren zijn bijzonder sterk, bestaand tegen vocht en water, makkelijk te onderhouden, stil en geschikt voor intensief belopen ruimtes. Ook belangrijk om te weten is dat Pvc vloeren uitstekend geschikt zijn voor vloerverwarming en vloerkoeling. Dankzij de huidige technieken zijn pvc vloeren niet of nauwelijks van een echte houten vloeren te onderscheiden.

Er zijn twee soorten pvc vloeren op de markt. Namelijk pvc vloer met een klikverbinding en pvc vloer in lijmsysteem of dryback die op een ge√ęgaliseerde vloer verlijmd en gelegd moet worden. De kliksysteem pvc vloeren zijn ook in twee uitvoeringen ” geheel van pvc ” met een dikte van ca. 5mm en ” pvc op HDF ” met een dikte van ca. 10mm leverbaar. Er moet rekening gehouden worden dat bij een klik pvc vloer een juiste en geschikte ondervloer te gebruiken.

Bent u op zoek naar pvc vloer voor uw woning, kantoor of winkel? Bekijk en bestel uw pvc vloer online via onze webshop of vraag een vrijblijvende advies of informatie over deze vloeren. Wij leveren topmerken pvc vloeren zoals mflor, Belakos, Quick Step, Ambiant, Hebeta, Beautifloor, Heditex, Bodiax, en overige merken. U kunt voor het inrichten van uw woning, interieur en kleurcombinaties de voorbeelden en stalen van deze vloeren in onze showroom bekijken.

U kunt ook gebruik maken van onze legservice. Wij zijn gespecialiseerd in het egaliseren en leggen van pvc vloeren. Onze vakkundige stoffeerders zorgen voor een perfect eindresultaat.

Om een dryback pvc vloer te kunnen leggen dient de ondergrond vlak en strak te zijn! Daarom is het noodzakelijk dat de ondergrond ge√ęgaliseerd wordt met daarvoor geschikte egalisatie materialen. Bekijk onze prijzen voor het egaliseren van de vloer en de legkosten van pvc vloeren.

PVC vloer op uw trap? Leg nu uw PVC vloer door vanuit de gang of woonkamer naar de trap! Bijna alle pvc vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming- en vloerkoeling. Ook zijn deze vloeren waterbestendig en hebben ze een aangenaam loopgeluid.

Voor pvc vloeren zijn er verschillende gebruiksklasse:
AC3, klasse 31 – intensief residentieel gebruik, licht commercieel gebruik.
AC4, klasse 32 – intensief residentieel gebruik, normaal commercieel gebruik.
AC5, klasse 33 – zeer zwaar commercieel gebruik.

De voordelen van pvc vloer op een rij:
Natuurgetrouwe uitstraling..
Waterbestendig, toepasbaar in vochtige ruimten zoals badkamers en keukens.
Eenvoudig te reinigen.
Hoge slijtvastheid en gemakkelijk in onderhoud.
Aangenaam, zacht loopgeluid.
Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling