Visgraat pvc vloer is de trend!

Creëer klassiek/modern interieur met een mooie visgraat pvc vloer

Bent u op zoek naar een visgraat pvc?

In onze winkel is volop de mogelijkheid om pvc vloeren met elkaar te vergelijken. Kom langs voor een vrijblijvende offerte en een deskundig advies.

Dankzij de visgraat motief heeft iedere kamer een unieke sfeer.

De visgraat motief is een tijdloze en een van de meeste populaire vloer designs op het moment. Deze vloer is modern maar toch klassiek. Een vloer die in een visgraat motief wordt gelegd, zorgt nog steeds dat de ruimte chique uitstraling heeft. en visgraatvloer wordt gezien als een luxe en het oogt sfeervol.

een visgraat pvc vloer past bij elk interieur.

De klassiek ogende vloer doet het prima in chique panden, maar ook in moderne kantoor- of woonruimtes. Met de huidige technieken ziet u nagenoeg geen verschil tussen een massief houten visgraatvloer en een visgraat pvc vloer.

Visgraat pvc vloer hebben ze een hoge slijtvastheid en zijn ze bestendig tegen krassen en vlekken. Voor optimaal wooncomfort zijn PVC vloeren geluidwerend met een erg aangenaam loopgeluid.

PVC vloeren vragen weinig onderhoud. De schoonmaak beperkt zich tot regelmatig stoffen en dweilen. Om de vloer lang in een goede conditie te houden, adviseren wij de vloer na plaatsing te voorzien van PVC Polish.

Visgraat pvc op vloerverwarming

Het is zeker mogelijk om uw visgraat pvc op vloerverwarming te leggen. Ook zijn de vloeren waterbestendig.

Wat kosst een pvcgraat pvc?

Vrijblijvende offerte aanvragen voor visgraat pvc

Wilt u meer weten over de prijs van een visgraat pvc vloer? neem gerust contact met ons op en vraag een offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een gratis offerte op maat inclusief egaliseren en leggen. Wij leveren en leggen visgraat pvc vanaf 62,95 p/m2.

Geen onverwachte kosten achteraf, altijd een duidelijke prijs!