PVC vloer Aanbiedingen

Voor PVC vloer aanbiedingen bent u bij ART Woninginrichting op het juiste adres. Wij hebben deze maand pvc vloer aanbieding ”All-in prijs” € 44,95 p/m2 . Een zeer royale plank voor zowel woon- als project gebruik. Een pvc vloer met micro-voeg rondom de planken, een totale dikte van 2,5mm en een toplaag van 0,5mm. U kunt de hele collectie van pvc vloeren in onze showroom in Bergschenhoek bekijken.

pvc vloer aanbiedingen

PVC vloer aanbieding inclusief egaliseren en leggen

PVC vloer kopen voor scherpe prijs
Kom langs of vraag online een offerte vrijblijvende aan.

Om een dryback pvc vloer te kunnen leggen dient de ondergrond vlak en strak te zijn! Daarom is het noodzakelijk dat de ondergrond geëgaliseerd wordt met daarvoor geschikte egalisatie materialen. Wij zijn gespecialiseerd in het egaliseren en leggen van pvc vloeren. Onze vakkundige stoffeerders zorgen voor een perfect eindresultaat.

Als u op zoek bent naar mflor, berry Alloc, Ambiant of Beautifloor PVC vloeren, dan neem gerust contact met ons op. U kunt deze vloeren in onze winkel bekijken en vergelijken. Heeft u deze vloer ergens gezin, dan is het moeite waard om bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen! Onze prijzen van PVC vloeren zijn zeker de goedkoopste in Nederland.

U bent van harte welkom voor een deskundig advies en een vrijblijvende offerte. Onze medewerkers zullen uw volledig informeren.

Actievoorwaarden aanbiedingen:

De aanbieding is geldig voor een oppervlakte van minimaal 30m2.
De aanbieding is geldig tot max. 2mm egaliseren.