PVC Vloer Aanbieding inclusief leggen

pVC vloer aanbieding nu ”All-in prijs” € 44,95 p/m2​

TESTIMONIALS​

U bent van harte welkom voor een deskundig advies en een vrijblijvende offerte.

Voor PVC vloeren bent u bij ART Woninginrichting op het juiste adres. In onze winkel kunnen wij u niet alleen de mooiste collecties laten zien en voelen, maar wij kunnen u ook advies geven voor een nieuwe PVC vloer.

Onze ervaren stoffeerders leggen uw gewenste PVC vloer vakkundig en professioneel. Bekijk onze pvc vloer inclusief leggen aanbiedingen.

PVC vloer nodig? Wij hebben een groot assortiment aan mooie vloeren!

Als u op zoek bent naar mflor, Quick Step, Ambiant, Viva Floos, Belakos, Hebeta of Beautifloor PVC vloeren, dan neem gerust contact met ons op. U kunt deze vloeren in onze winkel bekijken en vergelijken. Heeft u deze vloer ergens gezin, dan is het moeite waard om bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen! Onze prijzen van PVC vloeren zijn zeker de goedkoopste in Nederland.

Om een dryback pvc vloer te kunnen leggen dient de ondergrond vlak en strak te zijn! Daarom is het noodzakelijk dat de ondergrond geëgaliseerd wordt met daarvoor geschikte egalisatie materialen. Wij zijn gespecialiseerd in het egaliseren en leggen van pvc vloeren. Onze vakkundige stoffeerders zorgen voor een perfect eindresultaat.

Actievoorwaarden aanbiedingen:

De aanbieding is geldig voor een oppervlakte van minimaal 30m2.
De aanbieding is geldig tot max. 2mm egaliseren.