PVC vloer visgraat

Een visgraat pvc vloer is weer enorm populair. Bij een visgraat vloer vloer wordt de pvc vloer in een vissengraat patroon gelegd. Dat kan perfect met de pvc stroken. Een pvc vloer in dit patroon is niet van echt hout te onderscheiden.

PVC vloeren zijn stil, geluiddempend, sterk en duurzaam. PVC vloeren zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en erg hygiënisch doordat vuil niet kan doordringen in de gesloten toplaag. Eenvoudiger kunnen we dat niet uitleggen.

Naast het visgraat patroon, kan je je pvc vloer ook in Hongaarse punt laten leggen. Bij dit patroon zijn de stroken niet om en om gelegd, maar in een rechte lijn. Voor de perfecte pvc visgraat vloer laat je hem leggen door de vakmannen. Onze ervaren pvc vloeren leggers zorgen voor een perfect eindresultaat.

Wij hebben pvc vloeren van de merken Mflor, Ambiant, Hebeta en Bodiax. Bezoek onze showroom en laat u verrassen door ons enorme aanbod aan visgraat pvc vloeren en persoonlijk advies.

PVC vloer visgraat

Het leggen van een pvc visgraat vloer is een vakwerk. De belangrijkste is dat de vloer door vakmensen goed geëgaliseerd wordt. Er moet zorgen dat de vloer na het egaliseren vlak genoeg is. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van alle soorten pvc vloeren. Wij zorgen ervoor dat uw vloer vakkundig en netjes gelegd wordt. Voor het egaliseren en het leggen van pvc stroken in visgraat motief, gebruiken wij altijd de beste materialen om een goede resultaat te behalen.

Visgraat PVC vloeren zijn een ideale vloer in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. Ze geleiden uitstekend en nemen geen vocht op. Waar andere vloeren een isolerende werking hebben zijn PVC vloeren dus een goed alternatief voor plavuizen.

Voor vloer egaliseren en het leggen van PVC vloer visgraat bent u altijd bij ons aan het juiste adres

PVC vloer visgraat
pvc vloer visgraat gelegd door ART Woninginrichting

U kunt uw woning, kantoor of winkel met visgraat PVC vloeren modern of klassiek inrichten. Deze vloeren geven de ruimtes een exclusieve uitstraling. Voor pvc vloeren bent u bij ART Woninginrichting op de juiste adres. Wij hebben pvc vloer visgraat aanbieding ”All-in prijs” vanaf €61,95 p/m2. Deze vloer is geschikt voor zowel woon- als project gebruik. Deze prachtige eiken vloeren hebben een extra matte toplaag, waardoor uw gelegde pvc vloer niet van echte hout te onderscheiden is.

PVC vloer visgraat kopen en vakkundig laten leggen? Kom langs voor voor een vrijblijvende offerte en een deskundig advies.

Algemene informatie over PVC vloeren

Een pvc vloer of pvc strook is gemaakt van kunststof. PVC vloer wordt ook vinyl stroken genoemd en staat voor Poly-vinyl-chloride. Pvc vloeren zijn bijzonder sterk, bestaand tegen vocht en water, makkelijk te onderhouden, stil en geschikt voor intensief belopen ruimtes. Ook belangrijk om te weten is dat Pvc vloeren uitstekend geschikt zijn voor vloerverwarming en vloerkoeling. Dankzij de huidige technieken zijn pvc vloeren niet of nauwelijks van een echte houten vloeren te onderscheiden.

Er zijn twee soorten pvc vloeren op de markt. Namelijk pvc vloer met een klikverbinding en pvc vloer in lijmsysteem of dryback die op een geëgaliseerde vloer verlijmd en gelegd moet worden. De kliksysteem pvc vloeren zijn ook in twee uitvoeringen ” geheel van pvc ” met een dikte van ca. 5mm en ” pvc op HDF ” met een dikte van ca. 10mm leverbaar. Er moet rekening gehouden worden dat bij een klik pvc vloer een juiste en geschikte ondervloer te gebruiken.

Voor pvc vloeren zijn er verschillende gebruiksklasse:

AC3, klasse 31 – intensief residentieel gebruik, licht commercieel gebruik.AC4,

klasse 32 – intensief residentieel gebruik, normaal commercieel gebruik.AC5,

klasse 33 – zeer zwaar commercieel gebruik.

De voordelen van pvc vloer op een rij:

Natuurgetrouwe uitstraling. waterbestendig, toepasbaar in vochtige ruimten zoals badkamers en keukens, eenvoudig te reinigen,hoge slijtvastheid en gemakkelijk in onderhoud aangenaam, zacht loopgeluid geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.

PVC vloer visgraat