Wat is ParquetVinyl pvc vloer?

 

ParquetVinyl PVC vloer (ridig core) KLIK vloer heeft een levensechte houtlook of tegel design met een matte uitstraling. Is zeer sterk dankzij de rigide drager, op basis van steengruis. Een belangrijke eigenschap is dat ParquetVinyl niet vervormt bij hoge temperaturen en is daardoor zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming waarbij de warmte weerstand maar 0,03m² K/W is. Maar ook zeer geschikt in bijvoorbeeld serre’s.

ParquetVinyl PVC vloer

Doordat het 100% waterbestendig is, kan ParquetVinyl in alle ruimtes worden gelegd.

Nieuw zijn de visgraat decors met een zeer verfijnde (Sava) of juist iets robuustere (Yukon) structuur. Maar beide visgraat vloeren met een geïntregreerde, geluiddempende ondervloer. ParquetVinyl heeft alle voordelen van vinyl. Met andere woorden: morsen mag, een koffievlek is zo weer weg. Dat komt doordat de vloer volledig waterbestendig is. Natte voeten, kwijlend huisdier, héél enthousiaste kinderen, feestje? Laat het leven z’n gang maar gaan! Je vloer is weer schoon in een handomdraai.

Ben je op zoek naar een vloer in je keuken? Kies dan voor ParquetVinyl. Waarom? Je leest het hier.

Zoek je een vloer die tegen een stootje kan en die tegen viezigheid kan? Speel op veilig met ParquetVinyl. De planken zijn honderd procent waterbestendig! Een groot pluspunt in vergelijking met parket en laminaat. Bovendien is ParquetVinyl vormvast en ongevoelig voor temperatuurschommelingen. Combineren met vloerverwarming is perfect mogelijk.

De badkamer is de vochtigste ruimtes in een huis. Maar geen enkel probleem voor ParquetVinyl, want die is 100% waterbestendig. Daardoor zijn ze ook makkelijk te onderhouden: met swiffer, water en een beetje zeep. Geen moeilijke rituelen of jaarlijks onderhoud dus.

Geen zin om veel geld uit te geven aan een installateur? No problem! ParquetVinyl leg je gewoon zelf. ParquetVinyl bestaat uit planken met een kliksysteem die je makkelijk kan versnijden met een breekmes. Je legt de vloer zwevend en hoeft dus niet te sukkelen met lijm.

 

Bekijk hier het installatiefilmpje: